Mijn naam is Goos Burbach en ik woon in Leiden. Na de middelbare school ben ik begonnen met de opleiding "Zelfstandig Werkend Kok" aan het ROC in Den Haag. Tijdens deze opleiding heb ik als leerling gewerkt in de restaurants 'In Den Doofpot', 'Het Prentenkabinet' en 'Disgenoten" in Leiden en omgeving. In 2015 heb ik mijn diploma gehaald.

Hierna ben ik met de opleiding "Basis Patisserie" bij het Culinair Centrum Beverwijk (CCB) begonnen. Als onderdeel van deze opleiding heb ik stagegelopen bij 'Huize van Wely' in Noordwijk. Na het afronden van deze opleiding ben ik, in 2016, de opleiding "Next Level Patisserie" bij het CCB gaan volgen. Afgerond in 2017. Voor deze opleiding was ik als leerling patissier werkzaam bij ijssalon/chocolaterie/patisserie 'Soetenso' in Leiden. Eigenaar Nils Hendrikse geeft hier leiding en is tevens mijn coach. Door Nils zijn enthousiasme ben ik geïnspireerd geraakt om aan wedstrijden mee te gaan doen.

Ik heb, in februari 2017, meegedaan aan de “Gouden IJscreatie” van de “IJsVak-Wedstrijden 2017”. En in juni 2017 aan de “World Chocolate Masters, The Young Edition”. Vanaf zondag 5 november doe ik mee aan "de Chocoladeshow" op RTL4. En in maart 2018 ga ik meedoen aan de “Dutch Pastry Award 2018”.

Hierna beslis ik of ik mij in de toekomst ga richten op een carrière in de patisserie of toch kies voor de patisserie kant in een gerenommeerd restaurant. Mijn droom is om in de toekomst in het buitenland te gaan werken en later een winkel te openen met een vernieuwende patisserie belevenis.