De Chocoladeshow

Goos doet mee aan de zoektocht naar de beste chocolatier van Nederland. Deze show begint op zondag 5 november, om 18.05 uur bij RTL 4. Tien getalenteerde jonge professionals worden op technisch en creatief gebied uitgedaagd om de meest prachtige kunstwerken neer te zetten. De presentatie van De chocoladeshow is in handen van Miljuschka Witzenhausen en jurilid Patissier Hidde de Brabander.

In de media: indebuurt.nl, televizier.nl, mediacourant.nl,

Dutch Pastry Award 2018

Op 4 en 5 maart 2018 gaat Goos in Gorinchem meedoen aan de “Dutch Pastry Award 2018” op de "Bakkersvak 2018". Het thema is “History”. Showstukken uit voorgaande jaren:

Het Nederlands Patisserie Team organiseert jaarlijks de Dutch Pastry Award. Dit is een vakwedstrijd op het hoogste patisserieniveau. Patissiers winnen deze prestigieuze prijs door het maken van het beste showstuk en (dessert)taart van uitsluitend eetbare materialen. Bij het winnen van de wedstrijd krijgt de winnaar het aspirant lidmaatschap van het NPT. Op deze manier worden nieuwe leden geworven en zijn vaktechniek en uitwisseling van nieuwe kennis door de patissiers geborgd.